top of page
  • Foto van schrijverProject Jonggras Sportbuddies Academie van de Stad

Academie van de Stad Iftar 2023

Bijgewerkt op: 6 jul. 2023

Naast JongGras zijn er binnen Academie van de Stad Utrecht meer stageprojecten actief. Mooie initiatieven die jonge doelgroepen op weg helpen, maar waarin juist verbinden, ontmoeten en samenkomen net zo belangrijk zijn. Deze maand kwam project JongGras samen met twee andere mooie stageprojecten, op een georganiseerde Iftar.


Op donderdag 20 april, de avond voor het Suikerfeest, zijn wij samen met de projecten StudentJobCoach en Hospiteerbuddy’s lekker gaan tafelen! Veel verschillende hapjes, zoals quesadillas, deeggerechten, dadels en andere zoetigheden zijn in een gedeelde sfeervolle ruimte samen opgegeten. Ook hier was het weer een zege om te zien hoe jong, en iets ouder, van verschillende achtergronden en culturen dit toch wel bijzondere moment met elkaar deelden. Vanuit JongGras waren er drie jongeren aanwezig, jongeren die wij door het jaar heen al beter hebben leren kennen.



Het mooie aan dit soort communityavonden is dat we elkaar nu zien in een andere context, omdat je hier even iets minder een-op-een bent dan binnen de coachingstrajecten. Dit is dé plek waar verhalen worden gedeeld en we samen kunnen lachen om de dingen die we meemaken!


De sfeer zat er goed in en na een dik uur zat iedereen aardig vol. Wij probeerden nog een gezonde afsluiter te introduceren, maar na drie grove smoothies hield de blender ermee op. Dit deed er natuurlijk niet aan af dat wij allemaal heel dankbaar waren voor dit moment, wat voor velen een mooie eerste kennismaking met de Iftar was.


Eid Mubarak.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page